Кривавий Арсеній, або дебілізму вати нема кінця

Погляньте на фото Яценюка в 90хх, це фото було зроблено приблизно в той же час коли він за версією СК РФ воював в чечні.
Тільки повний дебіл, або росіянин зможе повірити, що цей смазлівий очкарик здатний хоча б муху вбити, а про героя чеченської війни, різника і солдата який удостоєний найвищої нагороди взагалі мовчу.
Та його і човіком важко назвати, типовий ботан.
Інтернетом вже декілька днів гуляють купа фотожаб на цю тему, а наші укропчики вже навіть втомились тролити ватанів кровавим сенею).
Але я не про це.... Уявіть лише за яких дебілів російська влада тримає свій народ, щоб представники найвищих державних органів озвучували таку ахінею.
Раніше таке дозволяли собі лише Жириновський та купка маргіналів, але це була суто їх приватна думка. А тут представник ДЕРЖАВНОГО органу видає таке, а інші державні чиновники схвально підтверджують. 
Це не просто казус, це вирок російському суспільству, адже більшість ватанів покірно це з'їли і ніхто не засумнівався.
А ми тут ще дивуємся чому ватани не вірять що на донбасі воюють російські війська, ось вам і відповідь - російська пропаганда довела їх до скотського стану, перетворила їх на реальних рабів. 
Вони будуть вірити абсолютно будь якій нісенітниці з телевізора... і з рабською покірністю виконувати будь які вказівки влади, бо це вже у їх крові.
Сьогодні в Росію йдуть вантажі 200 з донбасу, завтра підуть з Сирії, післязавтра ще з якоїсь далекої країни і ніхто в росії проти цього не буде протестувати....

Популярні дописи з цього блогу

Головний ворог України не на Донбасі і навіть не в Москві - головний ворог України в Києві..

Російський десантник про окупацію Криму

Що доброго зробив Путін для України?