Що доброго зробив Путін для України?

Накопичений життєвий досвід дозволяє багатьом людям навчитися реагувати на події (особливо в стресовій ситуації) таким чином, щоб витягти з них найбільшу користь і понести найменші втрати. Так реагують люди, яких прийнято називати оптимістами. Що відрізняє оптиміста? Перш за все, він знає, як мислити позитивно. Саме позитивне мислення допомагає таким людям знайти вихід із безвихідного, здавалося б, положення. Чому треба вчитися позитивному мисленню?

Спробую пояснити на прикладі стародавньої китайської притчі.
Якось старий китайський вчитель сказав своєму учневі:
- Будь ласка, оглянь цю кімнату і спробуй знайти в ній все, що має коричневий колір. Молодий чоловік озирнувся. У кімнаті було багато коричневих предметів: дерев'яні рами картин, диван, карниз для фіранок, книжкові палітурки і ще безліч різних дрібниць.
- А тепер закрий очі і перерахуй всі речі... синього кольору, - попросив учитель.
Молодий чоловік розгубився:
- Але я нічого не помітив!
Тоді вчитель сказав:
- Відкрий очі. Подивися тільки яке тут безліч блакитних предметів!!!
Це було правдою: блакитна ваза, блакитні рамки фотографій, блакитний килим...
Учень відповів:
- Але ж це пастка! Адже я за вашою вказівкою шукав коричневі, а не блакитні предмети!
Вчитель тихо зітхнув, а потім посміхнувся:
- Саме це я й хотів тобі показати! Ти шукав і знаходив тільки коричневий колір. Так само відбувається з тобою і в житті: ти шукаєш і знаходиш тільки погане і упускаєш з уваги все хороше!
- Мене завжди вчили, що слід чекати найгіршого, і тоді ніколи не опинишся розчарованим. А якщо гірше не відбудеться, то мене чекає приємний сюрприз. Ну, а якщо я завжди буду сподівається на краще, то піддамо себе ризику розчарування!
- Впевненість у користі очікування гіршого змушує нас помічати все хороше, що відбувається в нашому житті. Якщо чекаєш гіршого, то обов'язково його й отримаєш. І навпаки. Можна знайти таку точку зору, з якої кожне переживання буде мати позитивне значення. З цієї хвилини ти будеш шукати у всьому щось позитивне!
Ніщо так не об'єднує людей, як спільний ворог. Так, за останній місяць президент Російської Федерації Володимир Путін, сам того не бажаючи, підняв національний дух українців до небачених раніше висот. Як кажуть, не було б щастя, та нещастя допомогло. А щоб не бути голослівними ось вам список добрих справ, що Путін зробив для України:
1. Створив національну українську ідею, навколо якої об'єдналась вся Україна від Львова до Харкова. Перед загрозую окупації мовне та інші питання які до цього роз'єднували українців відійшли на другий план, такого не могли досягнути останні 300 років.
2. Створили мега-рекламу Україну на весь світ, тепер допомогти Україні є справою честі для кожної цивілізованої країни. Крім того, таку рекламу можна буде використати в майбутньому для розвитку туристичної галузі.
3. Обісрав Росію на весь білий світ так, як всі вороги росіян, разом узяті, не могли навіть мріяти за всю історію Росії.
4. Відродив з руїн українську армію,показав на весь світ силу духу українського солдата: як можна без зброї зупинити армію агресора. Крім того в умовах окупації уряд України зрозумів, що сильна армія це запорука безпеки держави і виділив на потреби війська 7 млрд. грн. А ще Путін дав зрозуміти, що для захисту суверенітету вступ України до НАТО є пріорітетним.
5. За декілька тижнів засвітив всіх проросійських політиків і російських шпигунів в українському уряді.
6. Розкрив справжню суть кримінальної влади Януковича і своєї власної.
7. Відчуваючи пристрасне бажання взяти на повне утримання за рахунок усіх москалів український збитковий Крим, заощадив національному бюджету України кілька мільярдів доларів.
8. Заразив бандерівщиною кожну порядну людину
Стільки добра для України не було зроблено усіма її патріотами разом узятими з часів Богдана Хмельницького!

Популярні дописи з цього блогу

Головний ворог України не на Донбасі і навіть не в Москві - головний ворог України в Києві..

Враження від книги Кейта Феррацці - Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств.

Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки