Хто такі зомбі і як їх уникати ?


Тисячі жителів України, які намагаються в ці дні спілкуватися зі своїми російськими родичами, друзями або просто зі співрозмовниками з Інтернет-форумів, відчувають практично однакове відчуття: вони говорять з зомбі. З справжнісінькими зомбі.
І наче в голівудських фільмах, українці спочатку відмовляються приймати той факт, що давно знайомий чоловік несподівано змінився до невпізнання.
У будь-якому фільмі про зомбі обов'язково є тверезомисляча герой, який волає: «Гей, хлопче! Це вже не твій син /друг/сват! Ти його вже не врятуєш! ». І завжди він виявляється правий. Але майбутні жертви намагаються заперечити: «Як так, не може ж бути! Це тимчасово, його зазомбували! Це пройде! Це лише пропаганда! Він просто не знає правди! Його ще можна вилікувати! »
Бла-бла-бла! .. Зомбі вилікувати неможливо.
З цим фактом треба змиритися і вести себе з зомбі як з зомбі. А зомбі не можна умовити, його неможливо переконати, навчити, розкрити очі, занурити в сяючий світ розуму, загальнолюдських цінностей і інших милих людських винаходів.

У «спілкуванні» з зомбі ефективні лише дві варіанти дій
1) вбити зомбі, 
2) втекти від зомбі і сховатися в надійному притулок, наприклад, в НАТО чи ЄС.

Перший варіант ми розглядати не будемо, бо поки наш мозок все ще продовжує твердити: «Але як же так! Він повинен зрозуміти! Він ще стане звичайною людиною! Ось-ось стане, потрібно лише пояснити йому все подоходчівей! »
Але поки зомбі людьми чомусь не стають, а навпаки, гарчать все сильніше і рожева піна з їхніх ротів лізе все інтенсивніше і гущі. Тому зупинимося на варіанті № 2.
ЯК Втекти від зомбі?
Просто ось так взяти і втекти від зомбі дуже важко. Вони надзвичайно швидкі, незважаючи на зовнішню ведмежу незграбність. Але є три основні тактики, які допоможуть в кінці-кінців дістатися до притулку і приєднатися до живих.
Тактика № 1. Зачаїтися
Так-так, ось так взяти, і зачаїтися. Чи не висловлювати емоцій, не вступати в суперечки. Припустимо, черговий стривожений зомбі дзвонить вам по скайпу, щоб схвильовано запитати: «Ну, як у вас там справи??? Як Бендерівці? Як «Правий сектор», вже стріляє???!! ».
Якщо ви хочете пограти з зомбі в його гру, то, звичайно ж, потрібно почати люто спростовувати, розмахувати руками і продукувати піну зі свого власного рота. Але так від зомбі не позбутися.
Приклади правильних відповідей:
- «Нууу ... як справи .... Понуро ... Начальник зовсім задовбав з квартальним звітом. Вимагає розширити третю главу, а що туди писати, розуму не прикладу ... А ти нічого не знаєш про Сегрегаційні агрегирування консолідованих активів? Допомогти не можеш? ... Ні? Ах, печалька!»
- «Та розумієш, третю добу не можу знайти свій гайковий ключ 9 на 12. Всі антресолі перерив, а він запропастився як на зло! У тебе немає? Може, вишлешь «Поштою Росії». Я потім обов'язково віддам! Дуже потрібно! »
- «16 кіло гречки вчора купили, а в ній половина лушпиння. Зараз ось з Зінкою сидимо, перебираємо. До вечора перебирати будемо. І Анька, як зі школи повернеться, перебирати буде. І завтра перебирати будемо. І кіт перебирати буде. Ой, туга зелена! »

Ніхто не веде з зомбі змістовних розмов і, тим більше, не намагається довести йому переваги існування в людській подобі. Залишайтеся на безпечній відстані, не залучайте його уваги і, тим більше, не породжуйте в ньому емоції. Ніякі.
Коли зомбі втратить до вас всякий інтерес, починайте повільно віддалятися.
Тактика № 2. Відвернути увагу
Зомбі не надто здатні до зосередження і тому їх легко відвернути, після чого у вас буде небагато часу, щоб відбігти подалі і знову зачаїтися.
Ось, для прикладу, кілька фраз, здатних відвернути зомбі:
- «Ой, у газетах днями написали, що в Казахстані в пивній росіянина казахи відмудохали! Хто за це відповість?! »
- Єдрьон-батон! Катар збільшує видобуток нафти! Знову дестабілізація на ринку! »
- «Матінко ж моя! Що ж ці америкоси в Болівії творять! »
І поки зомбі з гнівним подивом витріщається в сторону Болівії, Ви можете поговорити по скайпу зі знайомим поляком, укласти торговельну угоду зі шведом або спокійно позайматися з дитиною англійською.
Головне, не забувайте поглядати одним очком на зомбі - після того, як йому набридне розбиратися в якійсь незрозумілій Болівії, він про всяк випадок гнівно затаврує Америку і знову переключиться на вас. Але ви вже будете трохи далі від нього.

Тактика № 3. Самому прикинутися зомбі
Як відомо, зомбі досить рідко чіпають інших зомбі. Їм цікавіше жерти живих людей. Тому покажіть вашому знайомому російському зомбі, що ви з ним з одного зомбі-інкубатора.
Наприклад, радісний зомбі кричить вам,
 - «Ми відхопили у вас Крим!». 
А ви йому, не менше радісно кричите у відповідь: «Ну й молодці! Хто смів, той і з'їв! А ми замість цього скоро відхопити у Польщі Лемківщину! А потім у білорусів - Гомель! Тому що там живуть наші, українські брати! ». «Круто!, - Відповість вам зомбі, - Виявляється, ви теж не повні дурні!»
Або, наприклад, вам дзвонить зомбі, щоб схвильовано запитати про нові безчинства фашистської хунти, а ви, буквально перекрикуючи його, повідомляєте: «А ми вчора всім двором відлупцювали школяра, який на піску палицею хрест малював! .... Ні, не фашистський, звичайний. Але ми про всяк випадок перестрахувалися, якби чого не вийшло. Зуби по всій пісочниці! Ну, щоб і не подумував надалі! А то їм тільки дай волю, нацистам цим нехорошим! ».
Та після цього будь-який, навіть самий затятий зомбі, відчує себе поруч з вами жалюгідним перевертнем зі звалялася шерсткою!
Як нескладно здогадатися, ці нехитрі правила спілкування з зомбі-індивідуумом можна легко перенести на рівень державний.
Україна хоче зачаїтися? Легко! Для цього всього лише потрібно почати генерувати інформаційну смертну тугу, від якої навіть у зомбі виникатиме відчуття навалюється депресії. Наприклад, можна затіяти довгий, тягучий, в'язкий багаторічний процес з приводу спрощення візового режиму з Аргентиною.
І на державному рівні забезпечити постійний інформаційний потік повідомлень на цю тему. Щоб ні в одного росіянина навіть не виникало бажання заходити в рубрику «Україна», бо там знаходяться лише набили оскому повідомлення типу: «У Буенос-Айресі відбулося чергове, 27-е нарада на рівні третіх заступників міністрів закордонних справ. Сторони поки не коментують попередні результати, але виражають стриманий оптимізм з приводу скорочення і поліпшення..
І куди не глянь - скрізь одна непоступлива Аргентина і стриманий оптимізм дипломатів!
А, може, Україна забажає відвернути увагу? Чому б їй тоді не організувати при Кабміні моторошно відповідальну урядову комісію з моніторингу проявів фашизму на території Центральної Африки і Південної Гренландії. І Гада Колесніченка - в голови! Кабінет йому дати просторий, секретарку молоду, оргтехніку нову. І все прожектори спрямувати на нього, щоб зомбі-країни знали, куди дивитися! При цьому за самого Гада можна не турбуватися - як відомо, зомбі зомбі не зжеруть. А в результаті і людина хороша при справі, і шуму-то, шуму відволікаючого - на весь зомбо-світ!
А якщо раптом Україна захочеться самій прикинутися зомбі? Немає нічого простіше! Хто заважає кулуарно домовитися з польськими друзями і затіяти гучну, безглузду клоунаду по «уточненню» державного кордону, в цілях «відновлення прав етнічних груп». Саме дійство закінчиться через пару років взаємною передачею один одному декількох клаптиків прикордонній землі загальною площею в півтора квадратних кілометри. Зате справжні зомбі будуть в форменому «захваті» від споглядання процесу і проллють на сиру тайгову землю декалітри захопленої рожевої слини!
Та хіба мало чого зробити можна! Лише було б бажання і чітке усвідомлення того факту, що зомбі - це не зовсім людина. Або зовсім не людина. І головне - не переконати його. Головне - не стати його черговою жертвою.

І наостанок - кілька цінних порад з інструкції до комп'ютерної гри про зомбі:
- Навіть якщо зомбі вас не бачить, його все одно інстинктивно до вас тягне.
- Хороший винищувач зомбі знає, що всіх цих тварюк не вб'єш. Головне - вчасно втекти.
- Тікати краще з кимось. Одному вам не вижити. Подумайте про те, з ким ви зможете боротися за виживання в світі зомбі.
- Головне - думати головою. Потрібно тверезо оцінювати будь-яку ситуацію, нікуди не поспішати, і тоді у нас все вийде.
- Якщо ви все-таки вирішили стріляти в зомбі, стріляйте з тихого зброї.

Популярні дописи з цього блогу

Из методички кремле тролля:

Украина значительно поднялась вверх в рейтинге армий мира

Головний ворог України не на Донбасі і навіть не в Москві - головний ворог України в Києві..