Угода це не перемога!

Сьогодні я зрозумів на скільки помилявся, коли жартував, що майдан простоїть до Пасхи. Згідно умов чергової угоди з вбивцею Януковичем, майдан може простояти аж до грудня 2014 року, Янукович поступився трьома місяцями свого правління (чергові вибори мали відбутися 29 березня 2015 року) Нажахані регіонали, втікають з Партії Регіонів, щоб зберегти свої шкури і владу намагаються підсунути нам чергову «фількіну» грамоту. При владі залишаються ті самі міліціонери які блокували дороги, які стріляли в людей, залишаються при владі ті ж самі прокурори які незаконно порушували справи проти патріотів, і ті самі судді які виносили злочинні рішення, залишаються при владі і ті депутати які голосували за диктаторські закони. 
Хіба за це ми боролися? Хіба за це поклали життя сотні ні в чому не винних українців?
Опозиція зараз говорить, про якісь мирні домовленості і перемоги. Результати трьох місяців "домовленостей" ми сьогодні хоронимо! А залишати вбивцю на посаді це розділяти з ним відповідальність. Про які 10 днів для формування уряду може йти мова? Уряд мав бути сформований ще як мінімум три місяці назад, а Верховна Рада мала його просто затвердити. Сьогодні знову «проводять консультації», «шукають виходи із ситуації» та «компроміси», а в цей час злочинці які стріляли в мирних громадян і ті хто віддавав ці злочинні накази втікають за кордон, якщо будем тягнути час, то завтра не буде кого притягати до відповідальності. Перемовини можна приводити лише після того як Янукович і всі винні будуть сидіти за гратами.
В час коли силовики масово здаються і переходять на сторону народу, регіонали втікають з лав партії і готові голосувати на будь-які закони, коли від Януковича відвернулась вся міжнародна спільнота, коли вся владна вертикаль захиталась НЕ МОЖНА ЗУПИНЯТИСЬ! 
Ми за крок до перемоги!!!

Популярні дописи з цього блогу

Из методички кремле тролля:

Украина значительно поднялась вверх в рейтинге армий мира

Головний ворог України не на Донбасі і навіть не в Москві - головний ворог України в Києві..