В Україні почалася війна!

В Україні почалася справжня війна, хто цього не розуміє той просто сліпий
Силовики тупо розстрілюють на вулицях людей із бойової зброї, полонених катують, роздягають, зашивають роти нитками, садовлять на феєрверки. Поранених викрадають із лікарень і теж вбивають. В цей буремний час опозиція ховаючись по затишних кабінетах продовжує говорити про якісь перемир'я і перемовини.
Невже знову переговори? Знову здавати адміністративні будівлі, зброю, звільнити заблоковані дороги? Поки вони будуть проводити безглузді консультації у Верховній Раді, влада встигне ще більше підготуватись.
Вже зараз масово блокують дороги до Києва, скасували всі потяги до столиці із західної України, але в той час зі сходу безперешкодно до столиці їдуть поїзди і автобуси битком набиті тітушками і військовими.
Центр києва намагаються заблокувати, метро не працює, громадський транспорт переповнений, на заправках нема пального. Відключають телевізійні канали які транслюють події з майдану, мобільний зв'язок працює з перебоями, подекуди відключають інтернет.
Як в таких умовах можна поговорити? Питання може бути лише про відставку і засудження Януковича!
Янукович погодився на переговори лише тому що, українці почали чинити шалений опір, регіонали виходять з фракції, люди почали масово озброюватись, в регіонах розброюють беркут, міліцію, прокуратуру, СБУ, захоплюють адмінбудівлі, блокують автобуси з підтримкою ВВ і Беркуту на підступах до Києва, Олігархи які бояться санкцій і розправи, включають дурку і співчуття, починають виділяти гроші на медикаменти для постраждалих на майдані.
В таких умовах можна говорити лише про посилення наступу, будь який крок назад означатиме масові арешти.
Українці ми не можемо відступити, назад шляху нема!!!






Популярні дописи з цього блогу

Головний ворог України не на Донбасі і навіть не в Москві - головний ворог України в Києві..

Російський десантник про окупацію Криму

Що доброго зробив Путін для України?