Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки


Влада та ієрархія панують усюди, навіть в тваринному світі, що вже казати про людей. Влада це абсолютно природнє явище...
Численні дослідження говорять про те, що взаємодіючи з колегами для певної роботи, особливо коли потрібно працювати на результат, то працівники самі добровільно формують ієрархію.
Разом з тим інші дослідження стверджують, що якщо комусь стало розуму і здібностей досягнути успіху в одній висококонкурентній галузі(політика, громадська діяльність, студентське самоврядування), то з великою вірогідністю, він виявиться компетентним і в іншій, нехай геть не пов'язаній із попередньою.
Книга Джеффрі Пфефера написана у доволі жорсткому стилі, але цим, мабуть, і зачепила, оскільки тут немає "води" є лише практичні поради та історії, як торувати свій шлях вгору по кар'єрній драбині. 
Звісно, є певні тези, з якими я не погоджуюсь, наприклад, те, що лестощі - це найкращий спосіб комунікації із людьми та пошуку підтримки серед навколишніх.(Особисто я терпіти не можу сраколизів)
Загалом книга дуже фахово пояснює, чому одні здобувають владу, а інші ні і що потрібно робити, щоб дістатись вершини кар'єрної драбини.
Озираючись на власний більш як восьмирічний управлінський досвід, аналізуючи власні злети і падіння, мушу визнати, що інформація викладена в книзі просто мега корисна.
Рекомендую всім хто працює в галузях де панує велика конкуренція, поради Джеффрі Пфефера вам точно стануть у нагоді!

Популярні дописи з цього блогу

Головний ворог України не на Донбасі і навіть не в Москві - головний ворог України в Києві..

Вся правда про АвтоТак

Що доброго зробив Путін для України?