Про псевдобіженців

Львів заполонили "біженці с Востока". На вулицях з`явилось багато машин з номерними знаками Луганська, Донецька, Криму. Багато російськомовних громадян, які на туристів зовсім не схожі. Відразу хочу сказати, що те, що я зараз скажу ніяк не стосується кримських татар - вони змушені переселенці (і насправді в своїй більшості дуже хороші люди). 
Я хочу сказати про тих людей, які приїхали до нас з Донецька і Луганська. Поспілкуйтесь з ними. В більшості ці люди, які підтримують всякі "народні республіки", Росію, і ненавидять Україну і все українське. Вони самі винуваті в тому, що на їхніх вулицях ллється кров, вони покликали війну у свої домівки, а тепер ховаються від її наслідків в інших регіонах. Отож, знаєте як називають ці "біженці" нас, західняків, а саме людей які надали їм притулок? БАНДЕРЛОХИ. 
Тому що гостинні люди їх прийняли і нагодували, а вони і далі будуть співати свої пісні і підтримувати ДНР, ЛНР, терористів і розпад України. Потрібні нам такі біженці? І де закон, який позбавляє громадянства людей, які відкрито підтримують сепаратизм - питання, що залишаються без відповіді.

Популярні дописи з цього блогу

Враження від книги Кейта Феррацці - Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств.

Головний ворог України не на Донбасі і навіть не в Москві - головний ворог України в Києві..

Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки