Які на х*й брати?

Нам весь час нав'язують думку: росіяни - брати, слов'янська єдність, єдина православна віра та інша хуїта. Росіяни, ставляться до українців, як до малих братів, яких можна пожаліти і подивитися зверхньо. Росіяни, вважають себе латинянами, патриціями, а нас етрусками, плебеями. З якого хуя? Через те, що у них є нафта і газ? А у нас немає? Чим ви росіяни можете похвалитися можете: нано технологіями, як в США, рівнем життя, як в ОАЕ, медициною, як в Ізраїлі? Їжа, на відміну від української - повне гавно. Ви ж нічого не робите, ні кондитерських виробів, ні сирів, ні нормального пійла (вашу горілку, тільки в унітаз). Ви тупо сировинні користувачі. Симбіонтів-пристосуванці Сибірсько-Уральської природи.
Коли більша частина розсудливої ​​українського народу повстала проти хама, вбивці і просто квадратножопого ублюдка, тупі зомбі-росіяни засуджували. Я розумію, інертні раби, здатні до пасивного зализування причинних місць своїм сюзеренам, не здатні аналітично мислити. Мажа буханець позавчорашнього хліба - маргарином, запиваючи позбавленим смаку чаєм, одягаючи постоли і діряве драпове пальто, вони вірять в нев'їбенну унікальність Росії. Тотальна зомбіфікація, проїхала катком по залишках здорового глузду. Мова не про це.

Росіяни, виявилися негідниками і покидьками, цинічними і мерзенними лицемірами! Вища ступінь дворушництва, позначається в тому, що на публіку вони кричать про братерство, а за спиною вводять війська. Де ви брати були, коли межигірський хряк, маніяк і володар золотого унітазу, віддавав накази розстрілювати мирних громадян? Ви, виродки, не підтримали нас, співали оди, Петуховічу, Беркуту і Партії бандитів і шахраїв (регіонів). Я розумію, ви звикли бути рабами, але ми, блядь, брати ... Так підтримайте ... Сука, чому ви забули про це? І підтримували мерзенне чудовисько? Чому так журилися, що Беркут не розстріляли нас. Гріш вам ціна, в базарний день.
«З такими, як ви братами і ворогів не треба»
А тепер, я скажу, хто справжні брати. Я розповім, про тих, хто підтримав, про тих, хто підтримував не тільки дипломатично, морально, а й матеріально і фізично.
Є справжні братські країни - Польща, Литва, Грузія. Я пишаюся цими країнами. Я захоплююся - грузинами, поляками, литовцями. Я розумію, що з Литвою і Польщею ми були у складі однієї держави, Річ Посполита. І охерітельно жили не тужили. Але я не розумію, чорт забирай, чому грузини встали на наш захист. Я захоплююся маленької, але гордої країною, у якої Путін випив чималу частину території. Дивлячись на успіхи Грузії у боротьбі з корупцією і злочинністю, мене наповнює гордість за грузинський народ.
Грузини, литовці, поляки - приїхали на Евромайдан, щоб допомогти скинути кровожерного дебілоідного диктатора. Морального виродка і зрадника, огидного шизофреніка з охуітельно манією величі. Вони цілком підтримували. Вони розміщували прапори в українського посольства, а депутати грузинської опозиції приходили на засідання з українськими прапорами! А що ви робили «брати»? Тільки верещали про те, що Петуховіч, законно обраний президент і зобов'язаний розігнати (розстріляти, занурити в автозаки) мітинг.

Що зробили для нас грузини, литовці та поляки.
ТОП 5:
- Влаштовували мітинги на підтримку;
- Збирали гуманітарну допомогу;
- Приїжджали на майдан;
- Відкрили свої кордони для постраждалих;
- Лобіювали інтереси України на всіх «фронтах»;
Саме вони влаштували тотальну підтримку України. Саме вони активно допомагали. Саме вони виявилися в потрібний час, в потрібному місці, при потрібних обставинах і з потрібною підтримкою. А не як не ви, псевдобратья, а насправді виродки і зрадники ... Ідіть нахуй, разом зі слов'янським єдністю, засуньте себе в дупу, брудні слова про братерство.

P.S. Раз вам так подобається Петуховіч, візьміть його на роботу прем'єр-міністром .. Нехай це недоумкуватого Ебанько, піднімає НОВУ батьківщину ...
P.S.2. Мені шкода вас, росіяни, давно НЕ брати. Раби, ви, Галерні.. Вільним людям (українцям, литовцям, полякам, грузинам) з вами не по дорозі ... «Народжений повзати, літати не буде ...»

Аристарх Межигірський

Популярні дописи з цього блогу

Враження від книги Кейта Феррацці - Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств.

Головний ворог України не на Донбасі і навіть не в Москві - головний ворог України в Києві..

Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки