Російський десантник про окупацію Криму


Пише російська десантник. Корисно почитати.
«Бл * дь, пацанчики, вгамуєтеся! Я служив в армії досить довго і можу сказати, що хохли - відмінні служаки і непогані вояки. Ви, всі ті що сидите за компами і закликаєте до війни, ви особисто, готові піти у ЗС РФ? Чи готові в перших рядах »настукати« хохлофашистам "по макітрі"?
Ви напевно нездогадуєтесь, що ці самі 20 тисяч військ у Криму - все, що могла нашкребти наша верхівка по всіх ЗС РФ? Ви знаєте, що бригаду з Чечні перекинули в повному складі до Криму, а тепер і в Крим, оголивши захист від бойовиків в самій Чечні? Ви думаєте, що кадировці зможуть утримати бойовиків? Адже скоро розкриється «зеленка» в Чечні, Інгушетії та Дагестані. Мало нам прикладів передноворічного Волгограда? Хто зупинить бойовиків? Ви, своїми коментарями?
Повторюю, 20 тис війська, укомплектованих контрактниками. А потім - підуть строковики. Які служать лише рік, до звільнення. Вірніше - відбувають номер.
Приклад «воювання» срочниками ми маємо в тій же Чечні.
А хохли, будьте певні почнуть партизанити. Ви відрізните українця від росіянина? А ось росіянина від українця - завжди. Ми не вчимо мову.

Можна визначити «кавказького» терориста. Хохла ви не визначите ніколи.

І, що ми будемо мати? Ви, думаєте захищені від жаху війни? Я був у Волгограді після вибухів я бачив цей п * здец.

А коли підуть труни - Чи не призвуть ваших рідних? І не повернуть назад в цинку?

А як ви будете в Криму відпочивати, якщо на допомогу татарам прийдуть їхні брати по крові і вірі?

І, нарешті, ви подумали, а нахріна нам Крим? Через тамтешніх «російських». Почнемо з «міста флотської слави Росії» Севастополя: Хто там залишався жити після звільнення в запас з флоту чи з сухопутки? У Союзі, на Чорному морі, в Криму (а не їхав до «рідних пенатів» в Урюпинск?) «Блатняк» від армії і флоту. Не так? На теплому місці без блату і зв'язків? У Союзі? Не смішіть валянки моєї бабусі!

Ось ці люди, мріють жити як там, а отримувати як у Росії. Бл * дь, проживши все життя на Україні ці бовдури не змогли вивчити українську (!) І їм винна Україна? Та я через пів року в Афгані досить непогано говорив на фарсі ...

Хто ще? «Гоблін» і Ко? Так, «Донецькі» братки їх гнобили і перебивали кримінальний бізнес. Вони думають, що наші братки з Росії їм підуть назустріч? Нуну ... відіжмуть все, що можна.
Наступна категорія - пенсіонери отримали пенсію при Україну. Їм вже пообіцяли збільшення пенсій в 4 (!) Рази! Звичайно, репетуємо «Рассея!» А ви в курсі, яка пенсія мед реєстратора (моя тітка) в Росії? 6000 (шість тисяч рублів), при квартплаті мінімум 2000 (дві тисячі). На решту - гуляй, ні в чому собі не відмовляй.

І от їм, роблять пенсію вище, ніж росіянам. Гарантую любов наших пенсіонерів. Полум'яну.
Ну і основна стаття доходів кримчан на узбережжі. Відпочинок «багатих» росіян.
У перших рядках до цих людей можу сказати, що відтепер в РФ заборонено надання готельних послуг та послуг з проживання в житловому фонді без оформлення відповідних дозволів. Халява скінчиться. А почнеться відстібанням скрізь і всім. Від наших Бандюків, до чиновників. Ви звичайно, компенсуєте це підвищенням плати за проживання. Але у вас і так дорожче, ніж у Туреччині.

Ну, хто ще залишився? Прості роботяги? А які підприємства у вас залишаться працювати, якщо у нас заводи закривають? Велкам до Москви, на будови. Або будете нашим чиновникам у вашому Криму будувати маєтки. Але не виконробами.

Але це все за умови, що не буде війни. "

Популярні дописи з цього блогу

Враження від книги Кейта Феррацці - Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств.

Головний ворог України не на Донбасі і навіть не в Москві - головний ворог України в Києві..

Кар'єрні ігри. Як узяти владу у свої руки