Євромайдан - революція якій не судилось відбутись

Євромайдан. В когось це слово асоціюється з надією на краще майбутнє, в когось з революцією, в когось з втратами, в когось з розчаруванням. Частина людей збайдужніла до цього слова, а декого воно вже починає злити. Хтось щиро вірив, що Євромайдан переросте в справжню революцію, таку бажану і очікувану для багатьох, але не судилось…
Чому комуністична революція мала успіх, а українська закінчилась не розпочавшись?
А тому, що в комуністів була чітка мета "фабрики-рабочим, земли-крестьянам, власть-советам"
І чіткий план дій "В первою очередь мы захватим почту, телеграф и вокзал"
Люди знали за, що вони воюють і що для цього треба робити.

Ми ж за три місяці ні мети ні плану дій не спромоглися сформулювати...Ніхто, з тих хто стоїть на майдані не може сказати чого він там стоїть і як його стояння може посприяти його цілі. В кращому випадку ви почуєте якісь абстрактні речі на кщталт "Я тут проти режиму", "Я проти Януковича", "Я за Європу", "Банду Геть!"
Невже хтось надіявся що злочинний режим злякається купки студентів і бомжів на майдані? Чи можливо він мав злякатись щонедільних концертів під назвою "віче"? Це як мінімум смішно.
Студентів критикували за безпрапорність і танцульки, називали сопляками які граються у революцію, але прийшли "мудрі" і досвідчені політики і показали нам як роблять революцію.... І що тепер? Усьо? Відмайданились? Чого тоді виходили? Чого мерзли? За що вмирали? 
Особисто я щиро переконаний в тому, що Євромайдан закінчився 1 грудня 2013 року. Починаючи з цієї дати, Євромайданом почали керувати не патріоти, а торгаші, яких цікавило лише задоволення власних амбіцій, а народ який мерз на майдані був просто приводом для торгашів черговий раз з’явитись на екрані.
Мудрі говорили «Найлегший спосіб придушити повстання, це очолити його», що в даному випадку і сталось.
І страшно не те що просто не вдалась революція, а те які наслідки це за собою потягне. Ось лише декілька «здобутків» революції:
- Янукович і Компанія зрозуміли, що народ можна не боятись, навіть якщо вийшли мільйони, навіть якщо на кілька місяців. 
- Якщо в тебе є погони то людей можна безкарно катувати, знущатись, калічити і просто вбивати. Причому не важливо хто це, екстремісти, журналісти, чи навіть звичайні прохожі. Катувати не тепер можна всіх і публічно, думаю це скоро стане улюбленою розвагою силовиків під час масових заходів.
- Тепер Євромайданом можна прикривати всі махінації. Обвал гривні – винен майдан. Десятки мільйонів гривень на ремонт захоплених адмінбудівель - винен майдан, і т. д. Хоча мені здається, що за 20 млн. грн. які виділили на ремонт КМДА, можна побудувати нову будівлю. Як повідомляють деякі депутати, то за час Євромайдану сім’я Януковича збагатилась на 15 млрд. грн.
- Євромайдан показав, також те що тепер будь-який мітинг чи революцію можна придушити в зародиші просто відкрити кримінальні провадження на самих буйних, а потім за помилування можна виторгувати що завгодно. Хочу зазначити, що під так звану амністію не підпадають багато активних євромайданівців, і їм сьогодні реально світить якщо не в’язниця то умовне відбування покарання. А «условка» для буйних активістів це серйозний козир в рукаві Януковича, і гарантія того що вони будуть тихенько сидіти, а якщо не будуть то за найменше порушення їм світить реальний строк…
- Також ми остаточно переконались, що міжнародній спільноті абсолютно начхати на Україну і українців. Не зважаючи на сотні петицій і оббивання порогів міжнародних інстанцій, проти влади не було вжито жодних санкцій. США,ЄС,Росія захищають лише свої інтереси у відносини інших держав втручаються лише у тому випадку коли бачать у цьому власну вигоду або загрозу своїм інтересам.
Так, що дорогі співвітчизники, якщо ви хочете кращого майбутнього для себе і своїх дітей то треба брати відповідальність на себе. Ми завжди чекаємо, що хтось прийде перетворить наше життя на казку, але так не буває.
Ми залишились одні і наша доля в наших залежить тільки від нас.

Популярні дописи з цього блогу

Головний ворог України не на Донбасі і навіть не в Москві - головний ворог України в Києві..

Російський десантник про окупацію Криму

Що доброго зробив Путін для України?